POTRESNO! REAGUJE NA MAJČIN GLAS: Srbin pretučen u Sutomoru prebačen u KC Vojvodine!

Autor: blic.rs

Hronika

27.09.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Novoselac (20) iz Rume koji je mesec dana u stanju kome zbog povreda zadobijenih u tuči na sutomorskom šetalištu, transportovan je iz Kliničkog centra Crne Gore u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. Baraninu Petru Vojvodiću (19), osumnjičenom da je naneo Novoselcu i njegovom drugu teške telesne povrede, produžen pritvor za još 30 dana.

RepublikaFoto: instagram.com/stefannovoselac
Nastradali Stefan Novoselac

Lekari Kliničkog centra Crne Gore KCCG konstatovali su blago poboljšanje zdravstvenog stanja mladića koji je od 23. avgusta do 22. septembra bio hospitalizovan na Odeljenju centralne intenzivne terapije KCCG.

Prema saznanjima Novosti, mladić je i dalje u komi. Reaguje na glas svoje majke, pomera desnu ruku i nogu, ali ne i levu stranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Stefan Novoselac (@stefannovoselac) on Oct 31, 2017 at 6:57am PDT

Novoselac je jedan od dvojice mladića iz Rume koji su zadobili teške telesne povrede u tuči koja se dogodila u Sutomoru, 22. avgusta.

I osumnjičeni i oštećeni su bili u alkoholisanom stanju

Policija je isti dan lisice na ruke stavila Vojvodiću kome je sudija za istrage Osnovnog suda u Baru Snežana Dragojević odredila pritvor do 30 dana.

Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je da je Vojvodiću produžen pritvor još za 30 dana po rešenju Veća Osnovnog suda u Baru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vojvodić se tereti da je naneo teške telesne povrede i Stefanovom prijatelju Dejanu Grujičiću (20).

Vojvodić je uhapšen zbog sumnje da je počinio dva krivična dela – teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Prema saznanjima Novosti, Novoselac je zadobio udarac pesnicom, usled čega je pao i udario glavom o pločnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Stefan Novoselac (@stefannovoselac) on May 31, 2018 at 12:25pm PDT

Kad su u panici doveli Stefana u zdravstvenu ustanovu u Baru, njegov drug Dejan, je rekao da je Stefan povrede zadobio padom niz stepenice. Lekari su obavestili policiju.

Inspektori barske policije su priveli na saslušanje prijatelje povređenog kako bi utvrdili okolnosti nastanka njegovih povreda. Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i Dejan ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije. Nakon toga su “izvukli” priznanja da se incident nije dogodio usled pada Novoselca sa stepeništa apartmana, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu.

Nezvanično, njih dvojica su pijani udarali u boksersku krušku kada su naišla tri mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo Dejana, a onda i Stefana. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom o pločnik. Nakon tog nemilog incidenta lekari se bore za Stefanov život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading