JEZIV I SRAMAN ISKAZ PRED SUDOM: Progovorio monstrum koji je ZAKLAO SUPRUGU PRED ĆERKOM!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

27.09.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Radovančev (50), koji je prošle godine ubio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30), juče je u Višem sudu u Pančevu prvi put govorio o stravičnom zločinu koji je počinio i plakao!

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Monstrum progovorio o stravičnom ubistvu

Kako je juče rekao pred sudom, Biljanu nikada nije želeo da ubije.

- Nikada nisam želeo ni da je udarim, a kamoli ubijem. Žao mi je Biljane, nikada je neću prežaliti... - govorio je Siniša pred sudom.

Siniša je, odgovarajući na pitanja tužilaštva, do detalja govorio o kobnom danu, Biljaninom rođendanu.

- Probudili smo se i čestitali Biljani rođendan. Tog dana dolazili su gosti na ručak, pa smo se dogovarali u koliko sati da naručimo roštilj. Roštilj je bio naručen u 12.30, ali pošto sam morao da odem po njenog oca, doneo sam ga oko 13 i Biljana je počela da histeriše da je hladno meso - pričao je Siniša pred sudom.

RepublikaFoto: facebook.com/Biljana Mijatovic Novi Profil
Ubijena supruga

Kada su ispratili prve goste sa rođendanskog ručka i čekajući druge goste, prema njegovim rečima, izbila je svađa.

- Počela je sa svađom. Otišao sam u kuhinju, a ona me je pratila i nastavila sa svađom, ali je počela i da me fizički napada. Gurao sam je od sebe da bih se odbranio i rekao joj: "Ženo, skloni se, mogu da te ubijem!". Tada je u kuhinju ušla Marija. Rekao sam detetu "Idi kod sestre u sobu", i rekao i Biljani da bi mogla da bude sa decom. Tada mi je rekla: "Pi*ko jedna, dete nije tvoje", i to je poslednje čega se sećam - rekao je Siniša.

Dok je govorio u sudu, Siniša je zastajkivao usred rečenice kako bi se pribrao. Međutim, nekoliko puta je zaplakao. Pominjao je i svoju bebu, dete koje je sada ostalo bez roditelja.

U njegovo "zamagljenje uma” spada period kada je u kuhinji posegao za nožem, ubo Biljanu u grudi, nakon čega je pozvao policiju i mirno ih sačekao ispred zgrade. Mala Marija bebicu je iznela iz stana dok je trajala svađa.

Na pitanja tužiteljke da li se seća gde je stajao nož i kako ga je uzeo, kao i čega se još seća nije imao odgovor, uporno se vraćajući na isto što je govorio.

- Od tih njenih reči sledeće čega se sećam jeste hladnoća, hladan vazduh koji me je zapahnuo i policajac koji mi stavlja lisice i njegovih reči da sam ubio Biljanu.

Siniša je i do detalja pričao o vezi sa Biljanom. Kako ju je upoznao u kafiću u kojem je radila, nakon čega su počeli češće da se druže, a zatim i da žive zajedno.

Sledeće ročište zakazano je za 16. oktobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading