Monstrum priznao da je SILOVAO DEČKE, mališan na lečenju!

Autor: novosti.rs

Hronika

27.09.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja, D. S. (34) iz okoline Kladova, osumnjičen da je u proteklih godinu dana silovao dvojicu dečaka od 13 i devet godina, priznao je na saslušanju u policiji da je počinio to delo.

Monstrum priznao zločin nakon hapšenja

- Proveravamo da li je on imao još žrtava i moguće je da se tokom istrage pojavi još dokaza protiv D. S. - rekao je izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni je juče trebalo da bude izveden pred tužioca, koji će odlučiti o daljim koracima. Pretpostavlja se da će mu biti određen pritvor do 30 dana, kao i da će se zahtevati psihijatrijsko veštačenje, jer je reč o mentalno zaostaloj osobi.

U međuvremenu, dečak star 13 godina, koji je kako se sumnja bio žrtva zlostavljanja, primljen je u kladovsku bolnicu sa simptomima teške traume, kazao je njegov stric.

- Moj bratanac je godinu dana krio šta mu je radio D. S. - priča stric dečaka. - Juče je, nakon pregleda, zadržan u bolnici. Predloženo je, kako nam je rečeno, da se uputi u Beograd, na dalje lečenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading