OVO JE ĐORĐE, DILER DIJAMANATA, KOJI JE IZREŠETAN U JOHANESBURGU!

Autor: Republika

Hronika

26.09.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trgovac dijamantima i zlatom Đorđe Mihaljević, poreklom iz Herceg Novog, ubijen je u sačekuši u Johanesburgu u Južnoj Africi.

On je inače poslovni saradnik Dobrosava Gavrića, osuđenog u Srbiji na 35 godina zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, i češkog mafijaša Radovana Krejčira, koji je, prema tvrdnjama južnoafričkih medija, navodno sarađivao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc kokaina i pranje para. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

- Čim je Crnogorac izašao iz restorana i seo u porše, dvojica napadača na motoru su krenula za njim. Oni su stali pored vozila, a potom pucali kroz šoferšajbnu. Mihaljević je pokušao da pobegne, ali je ubrzo podlegao povredama. Posle zločina ubice su odjurile s lica mesta i za njima se traga - priča izvor Srpskog telegrafa iz Južne Afrike.

Sve o tome pročitajte u dole priloženom linku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading