UŽASNA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Mercedes se zakucao u pežo, MRTVA žena!

Autor: Republika

Hronika

22.09.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna starija žena iz okoline Kruševca poginula je večeras oko 19 časova u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Beograd - Niš u blizini isključenja za motel "Nais".

RepublikaFoto: ST/K. JOVANOVIĆ
Ilustracija

Do nesreće je došlo kada je vozilo "mercedes" nemačkih registarskih tablica iz još neutvrđenih razloga udarilo u "pežo" 306 beogradske registracije koje se kretalo ispred njega u kojem su se nalazile dve žene iz okoline Kruševca.

Od siline udarca, "pežo" je odbačen u jarak i prevrnuo se na krov. Patrola saobraćajne policije koja dežura na naplatnoj rampi "Nais" pozvala je Hitnu pomoć pa su obe žene prebačene u nišku bolnicu. Nažalost, žena je u bolnici preminula.

- Mi smo poziv dobili u 19.22 sati, ekipa je odmah izašla na mesto nesreće gde je zatečena jedna žena u veoma teškom stanju zbog čega je sve do Urgentog centra nad njom sprovođen reanimacioni postupak. Druga osoba koja je sa njom bila u vozilu nije bila povređena i do bolnice je sa njom pošla kao pratnja - rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći, piše informer.rs.

Žena koja je poginula imala je oko 60 godina i u trenutku nesreće se nalazila na mestu suvozača.

Niška policija potvrdila je nezgodu i saopštila da je u toku uviđaj. Saobraćaj se na ovoj deonici autoputa odvija bez zastoja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading