PROKLETSTVO VRANJSKE BOLNICE: Pacijent se bacio sa trećeg sprata - a na istom mestu se godinama dešavaju JEZIVE SCENE

Autor: telegraf.rs

Hronika

22.09.2018

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijent A. S. (60) iz sela kod Vranja skočio je sa trećeg sprata Internog odeljenja vranjske bolnice. Do incidenta je došlo u petak uveče oko 22 sata, a sat vremena kasnije pacijent je preminuo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravična samoubistva u vranjskoj bolnici

Nezvanično, reč je o muškarcu iz okoline Vranja, koji je dan ranije, navodno, povredio nogu i primljen u teškom stanju na ovo odeljenje. Lekari su nakon skoka na sve načine pokušavali da spasu život A.S, ali on je ipak podlegao povredama zadobijenim prilikom skoka sa zgrade.

Pokojni A.S. iza sebe je ostavio suprugu, dva sina i ćerku.

Ovo je četvrti slučaj samoubistva na Internom odeljenju u poslednjih nekoliko godina.

Od sličnih slučajeva u novije vreme pacijent (57) sa Odeljenja hirurgije vranjskog Zdravstvenog centra Vranje izvršio je samoubistvo skočivši kroz prozor sa prvog sprata, u noći između 3. i 4. novembra 2012. godine. Pacijent je bio hronični bolesnik, dijabetičar, zbog čega mu je amputiran prst, a nakon hirurške intervencije navodno je osećao psihičke probleme.

Godinu pre toga pacijent (20), koji je navodno bio psihijatrijski bolesnik, a bolovao je i od dijabetesa, obesio se na Odeljenju Hirurgije vranjske bolnice, gde je primljen sa bolovima u stomaku.

Godine 2010. skokom sa krova Internog odeljenja ubio se pacijent (62). Bio je navodno ranije pacijent i na odeljenju psihijatrije, hirurgije, više je puta operisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading