BUTELJKOM VINA UBILI PENZIONERA: Policija rasvetlila stravičan zločin u Svilajncu

Autor: DRAGAN ILIĆ

Hronika

19.09.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Tanja (38) i Života Avramović (48) i njihov saučesnik Bogić Đoković (49) uhapšeni su zbog sumnje da su buteljkom vina usmrtili penzionera Živana Savića (75) iz Porodina kod Žabara, pa njegovo telo ostavili u automobilu u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca.

RepublikaFoto: D.I.
Žrtva Živan Savić

Kako saznajemo, pretpostavlja se da je motiv zločina koristoljublje, ali će daljom istragom biti utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.

Frizerski salon

- Savić je radio u Švajcarskoj, a nakon što se penzionisao, vratio se u Porodin. Često je dolazio u frizerski salon koji Avramovići drže u Svilajncu. Naročito je bio ljubazan prema Tanji, koju je simpatisao. Ubrzo su počeli i da se druže, pa je tako 14. septembra Savić sa poznanikom Đokovićem došao u goste kod Avramovića ne sluteći šta ga čeka - priča naš izvor iz istrage.

Kako dodaje, oni su sedeli i pili, da bi se u jednom trenutku posvađali.

- Jedno od troje osumnjičenih zgrabilo je flašu i udarilo starca po glavi. Od siline udarca Saviću je pukla lobanja i podlegao je povredama na licu mesta - kaže naš sagovornik.

Savić upoznao Avramoviće u frizerskom salonu koji drže u Svilajncu, a naročito bio ljubazan prema Tanji

Supružnici i Đoković su tad smislili pakleni plan kako bi se otarasili tela ubijenog starca.

RepublikaFoto: Tanjug

- Oni su Savića stavili u gepek njegovog automobila i odvezli ga do jedne vikendice. Vlasnik te kuće je posle tri dana prijavio da je zatekao napušten automobil i leš u prtljažniku. Prizor je bio jeziv! Saviću su bile vezane noge i ruke, dok mu je na glavi bila nabijena kesa vezana zavojem - priča izvor Srpskog telegrafa.

DNK u kući

Policija je odmah krenula u potragu za napadačima, koji su identifikovani i uhapšeni samo 24 sata nakon što je pronađeno telo.

2 bicikla ukrali osumnjičeni iz Savićeve kuće

- Avramovići i Đoković su posle zločina otišli u Savićevu kuću i ukrali dva bicikla, koja su kod njih i pronađena. Starac je poslednji put viđen u njihovom društvu, a napravili su i grešku jer su u njegovoj kući ostavili DNK tragove, pa su olakšali posao policajcima. Na osnovu materijalnih dokaza troje osumnjičenih je ubrzo završilo iza rešetaka - dodaje naš sagovornik.

Avramovići i Đoković će uz krivičnu prijavu biti privedeni na saslušanje u tužilaštvu.

Svaljuju krivicu jedni na druge

Bračni par Tanja i Života Avramović i njihov saučesnik Bogić Đoković su, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju svaljivali krivicu jedni na druge.

- Nijedno od njih nije želelo da prizna ko je i zbog čega buteljkom vina usmrtio starca - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading