BADŽINOM SINU PRODUŽEN PRITVOR!

Autor: Tanjug

Hronika

17.09.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mesec dana pritvor Vojislavu Stojčiću, osumnjičenom da je u martu ove godine opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vojislavu Stojičiću produžen pritvor

Stojčić, inače sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, uhapšen je 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan, a pritvor u istrazi može da traje do šest meseci.

U nastavku istrage u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu za 25. septembar je zakazano saslušanje kućne pomoćnice Popovića kao i pevača Dejana Ćirkovića Ćire, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.


Popović i njegova supruga Suzana svedočili su početkom septembra povodom sumnji da je Stojčić iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra, s oružanim listom na ime Suzane Popović.

S obzirom da je Popović tvrdio na saslušanju 5. septembra da njegovi satovi vrede 145.000 evra Tužilaštvo mu je dalo rok od 15 dana da dostavi specifikaciju satova koji su ukradeni.

Stojčić mlađi je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao da mu je "sve namestila policija zbog oca" i da su mu dokazi podmetnuti.
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Međutim, Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga tereti za krivično delo teška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.


Što se tiče tekstova u medijima u kojima se navodi da je Stojčić opljačkao i stan hirurga Vase Jeremića i njegove supruge Bojane, za sada nema dokaza, pa se Stojčić ne tereti za to krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading