UKLETI MOST NA TISI: Devojčica pokušala da se ubije na mestu gde je nestala Barbara Vitez

Autor: Informer, Republika

Hronika

15.09.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica T. S. (15) iz Kikinde, učenica prvog razreda Srednje medicinske škole u Senti, pokušala je prekjuče da se ubije skočivši u reku Tisu, ali su je u poslednji čas spasli prolaznici! Ona je smeštena u bolnicu, ali je odbila da kaže policajcima zašto je to uradila.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Nesrećna devojčica, inače, boravi u Domu učenika u Senti. Kako smo saznali od njene drugarice, T. S. se malo pre pokušaja samoubistva telefonom posvađala s majkom!

- Tog dana smo oko 15 sati posle škole otišle zajedno da jedemo. Posle toga smo otišle da se presvučemo i našle smo se ispred Doma, da po dogovoru idemo kod jednog druga. Baterija na njenom telefonu se ispraznila, pa je majka T. S. preko jedne naše drugarice poručila da će doći po nju za sat vremena. T. S. se zbog toga mnogo iznervirala - priča ova devojčica.

T. S. joj je, kaže, tražila telefon, i pozvala majku.

- Čula sam samo deo tog razgovora. Rekla je majci: "Neću više nikada! Punjač mi ne radi!" Uznemirila se, ali ništa nije htela da mi kaže o čemu su pričale. Uzela je svoje stvari i potrčala preko pešačkog prelaza. Usput je doviknula da ćemo se naći kasnije u Domu. Tek kasnije sam čula da je pokušala da se udavi pored mosta u Tisi i da su je spasli prolaznici - kaže drugarica.

Ona dodaje da je T. S. sa majkom i sestrom živela u Kikindi, posle razvoda roditelja.

- Bila je odličan đak, ali je živela pod "staklenim zvonom". Kada je došla u školu u Sentu, malo je osetila slobodu, ali su porodični problemi očigledno ostavili traga na njoj - navodi ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading