ROBIJA ZA NASILNIKA IZ TOPOLOVNIKA: Hteo da zakolje suprugu jer ga je PRIJAVILA!

Autor: novosti.rs

Hronika

13.09.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je Živorada Lepića (74) iz Topolovnika na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, jer je pretio svojoj supruzi da će da je ubije kuhinjskim nožem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Ova presuda doneta je po sporazumu o priznanju krivice, koji je Osnovni sud prihvatio, na predlog osnovnog tužioca. Osim uslovne kazne, okrivljenom je izrečena i mera tromesečne zabrane prilaženja i komuniciranja sa suprugom, kao i obaveza plaćanja sudskih troškova.

Do ovog incidenta došlo je kada se Živorad vratio kući nakon 30 dana, koliko je trajala hitna mera udaljenja koja mu je izrečena zbog nasilja u porodici, jer je supruzi pretio ubistvom. 

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje i izrekla meru udaljenja. Čim se nakon mesec dana vratio kući, Živorad je, u alkoholisanom stanju, revoltiran zbog njene prijave, pretio supruzi da će da je zakolje kuhinjskim nožem, a onda da izvrši samoubistvo. 

Ona ga je zbog tih pretnji ponovo prijavila policiji, koja ga je ubrzo uhapsila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading