KRVAVA DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Tinejdžer izboden posle svađe oko devojke

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

11.09.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je juče oko 14 časova u parku kod Srednje turističke škole na Novom Beogradu i sve to zbog svađe oko devojke!

Foto: Ilustracija

- Momak od oko 17 godina je sa ubodnim ranama po rukama i nogama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj - rekli su iz Hitne pomoći.

Izgledali starije

Kako se nezvanično saznaje, incidentu koji se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča prethodila je svađa, a potom i nasilje zbog devojke.

Kako pričaju komšije iz obližnjih zgrada, primetili su grupu momaka, ali nisu znali da se radi o učenicima, jer su im, kako kažu, izgledali starije.

Zaposleni u Turističkoj školi prvi su uočili da se nešto dešava kada su videli povređenog mladića kako krvari i odmah su pozvali nadležne.

- Psiholog je prvi primetio da je dete povređeno u parku i istog trenutka smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Odmah sam proverio, nije u pitanju naš đak, a kako se sve desilo u međusmeni, naših učenika nije bilo u blizini - rekao je za direktor Turističke škole Dragutin Miličić.

Foto: Ilustracija

Prolaznici koji su se na ulici zatekli u trenutku kada je mladić krvario kažu da je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta.

- Sve se odigralo brzo, ja sam se zatekao u prolazu kada su oni već pristigli. Dete je mnogo iskrvarilo, na sve strane je bilo krvi, ali su ga brzo odvezli i ne znamo šta se dalje desilo - ispričao je jedan od prolaznika.

Istraga u toku

Kako pričaju u ovom novobeogradskom kraju, mladići su se sukobili zbog devojke, a nakon žustre svađe, jedan od aktera potegao je nož i maloletnom učeniku Grafičke škole naneo povrede.

Policijska istraga koja je u toku otkriće širu pozadinu ovog nemilog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading