Dečak monstrum koji je ubio čoveka ŠOKIRAO IZJAVOM u policiji!

Autor: Republika

Hronika

10.09.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vekoslav K. (14) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je najlonom i pertlama vezao komšiju Živoslava Živu Miletića (64) i ostavio ga, nesrećni čovek preminuo u mukama

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto na kojem je nađen leš Živoslava Miletića

- Malo sam se igrao i zezao sa čika Živom, voleo sam da ga zadirkujem jer je lud, ali nisam hteo da ga ubijem! - rekao je u policiji Vekoslav K. (14) iz Sremskih Karlovaca, koji je uhapšen zbog sumnje da je komšiju Živoslava Živu Miletića (64) vezao za drvo i onda ga ostavio da umre u najvećim mukama, prenose beogradski mediji.

Stravičan zločin dogodio se krajem avgusta u blizini Bukovačkog puta u naselju Doka u Sremskim Karlovcima, a Živoslavljevo telo nađeno je slučajno u nedelju uveče. Prizor je bio stravičan, leš se raspadao, a ruke su mu bile vezane najlonom, a noge pertlama.

Policija je ubrzo rešila misteriju i privela maloletnog Vekoslava K., koji je u policiji priznao da se "malo igrao sa Živom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading