MANIJAK S BUVLJAKA: Mušteriju uhvatio za polni organ

Autor: B. KNEŽEVIĆ - T. MILOVANOVIĆ

Hronika

10.09.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodavac spopada devojke po Buvljaku na Novom Beogradu! U. M. (25) prijavila je policiji da ju je na pijaci u Ulici antifašističke borbe prodavac Miladin L. (67) uhvatio za međunožje! Kako saznajemo, nesrećna devojka je kobnog dana na pijacu došla da kupi garderobu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Terao je u kabinu

- Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge. U jednom trenutku zaustavila se ispred štanda Miladina L., koji inače već duže vreme radi na Buvljaku i prodaje odeću. Osumnjičeni joj se tada obratio rečima: "Uđi u kabinu da probaš nešto" - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Ipak, U. M. je odbila da uđe pošto joj se ništa od stvari nije svidelo, ali je tada prodavac postao navalentan.

- Nekoliko puta joj je ponovio da uđe u kabinu koja se nalazila iza tezge, ali je devojka i pored njegovog upornog insistiranja bila izričita da neće. Odbijanje je Miladina L. jako naljutilo. Tada se približio nesrećnoj devojci i iz čista mira je zgrabio za polni organ! Devojka nije znala šta ju je snašlo, odmah se pomerila od tezge i počela da viče: "Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš" - priča naš sagovornik.

Devojka vikala: Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš

Preplašena devojka je odmah pozvala policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta.

Negirao krivicu

- U. M. je policajcima ispričala šta se tačno desilo, a njenu priču su potvrdile i dve drugarice koje su bile s njom. Međutim, prodavac je sve negirao. Govorio je da devojka laže i da je nije uhvatio za međunožje, već da ju je samo odgurnuo jer je garderobu s njegove tezge bacila na pod. Ipak, Miladin L. je ubrzo priveden u stanicu i tada je ustanovljeno da on već ima krivični dosije i da je protiv njega i ranije bila podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje - kaže naš izvor.

Miladin L. odranije ima dosije, protiv njega već bila podneta prijava za nedozvoljene polne radnje

Kako dodaje, utvrđeno je da prodavac u legalnom posedu ima pištolj marke CZ.

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojke, nakon čega će biti utvrđena prava istina - priča naš sagovornik.

Provocira kupce i prodavce

Prodavci koji drže tezge nedaleko od Miladina L. kažu da je on i ranije pravio probleme.

- Stalno provocira i spletkari, kako kupce, tako i nas kolege. Sa nekoliko njih je čak pokušao i da se fizički obračuna, tako da se nisam iznenadila kad sam čula da je napao jednu devojku - priča prodavačica.

BLUDNI TEZGAROŠ

Ima dozvolu za držanje pištolja
Već privođen zbog nedozvoljenih polnih radnji
Uhvatio devojku za međunožje

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading