IZA REŠETAKA POSTAJE ŽENA! Transvestit ubica kljuka se lekovima, a presudiće mu kao muškarcu!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

08.09.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transvestit Goran Abdulov (34) koji je 8. jula u Zemunu nožem ubio Marka Radovića (24), navodnog ljubavnika u pritvoru je opet počeo da pije hormone za promenu pola. On će, prema rečima njegove majke Dragice Abdulov, u zatvoru postati žena, a sud će mu suditi i presuditi kao muškarcu, kaže ona.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov zbog ljubavi upropastio sebi i drugom život

- Dobro je što od prošlog meseca opet pije hormone koji mu pomažu u procesu promene pola, ali rekao mi je da neće preživeti ako ga osude na više od 10 godina - priča Dragica Abdulov, , piše Informer.

Više tužilaštvo u Beogradu nedavno je podiglo optužnicu protiv Gorana Abdulova, kojom ga tereti za takozvano obično ubistvo, za šta mu preti od pet do 15 godina robije. Dragica je za to saznala u petak.

Hormonska terapija u zatvoru

- Nisam čula da je podignuta optužnica. Plašim se i brinem zbog Gorana. On je pre hapšenja bio na hormonskoj terapiji i uskoro je trebalo da promeni pol. Međutim, nakon hapšenja, mesec i po dana, nije primao terapiju. Tek kada je 16. avgusta, doktorka endokrinolog, došla sa odmora, ponovo je moj sin počeo da uzima tu terapiju. Plašila sam se šta će biti sa njim bez tih lekova, ali sada je opet sve u redu, koliko može biti - kaže Dragica Abdulov.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Žrtva Marko Radović

Ona ističe da je nastavak hormonske terapije važan za njenog sina.

- On će u zatvoru postati ona osoba kakvom se oseća ceo život. On je žensko i strašno je što je u muškom zatvoru, ali do sada nije imao problema, barem meni nije pričao o tome. U početku su mu neki pretili da će ga izbosti, kao što je on izbo Marka, ali osim tih izrečenih pretnji, drugih neugodnosti nije imao - priča Dragica Abdulov.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Kuća u Zemunu gde se desila velika tragedija

Strahuje od samoubistva

Ona najviše strahuje da će njen sin pokušati da se ubije, kao što je pokušao i odmah nakon ubistva, kada je navukao kesu na glavu i počeo da se guši.

- Nekoliko puta mi je rekao "Ako me osude na veliku kaznu, više od 10 godina, ja neću preživeti". Mnogo pati zbog svega što se dogodilo, iako je Marka ubio u samoodbrani - navodi majka Dragica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading