HOROR U BAČKOJ TOPOLI: Svađala se sa majkom pa je izbola nožem!

Autor: blic.rs

Hronika

06.09.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bačkoj Topoli je uhapšena T. B. (37) zbog sumnje da je izvršila krivično delo pokušaj ubistva, saopštila je subotička policija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bačkotopolčanka je 4. septembra, nakon verbalne rasprave, nožem nanela više povreda svojoj majci po telu. Ubodi nožem nisu na sreću bili smrtonosni, ali ih je žena zadobila po stomaku, grudima i vratu.

U Višem javnom tužilaštvu potvrđuju događaj i hapšenje.

- Jedno lice policija je danas privela u Više javno tužilaštvo u Subotici zbog pokušaja ubistva. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici je odredio pritvor i istraga je u toku – kaže Miroslav Krkelić, viši javni tužilac u Subotici.

I u subotičkom Višem sudu za "Blic" kažu da se Bačkotopočlanka sumnjiči za pokušaj ubistva.

Žena je već osuđivana zbog droge i poznata je od pre policiji

- Određen joj je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela pošto je ranije već bila osuđivana za drugo krivično delo i tek treba da počne da izdržava kaznu za to drugo krivično delo – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

Kako "Blic" saznaje T. B. se nalazila u bekstvu pošto je već osuđena na tri godine zatvora zbog droge i za njom je je izdata bila i poternica. Nije poznato da li se ona krila u kući svoje majke ili je došla kod nje, a prema nezvaničnim informacijama ona tvrdi da se vratila u Srbiju iz Mađarske.

Osumnjičena za pokušaj ubistva majke negira krivično delo, a veštačenjem će biti utvrđeno njeno psiho-fizičko stanje pošto je u rastrojstvu i gotovo je nemoguće razgovarati sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading