UMESTO VESELJA SPREMAJU SAHRANU! Detalji tragedije u Grockoj: Ubio se na dan ćerkine svadbe I OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO

Autor:

Hronika

02.09.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Stojanović (58) ubio se rano ujutru u dvorištu porodične kuće u beogradskom prigradskom naselju Grocka. Da tragedija bude veća, Stojanović je digao ruku na sebe na dan kad je njegova ćerka Natalija trebalo da se uda.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Sudski spor

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, on je oko 5.30 otišao u pomoćni objekat, a potom hicem iz lovačke puške pucao sebi u glavu. Očevo telo pronašla je ćerka Natalija. Motiv samoubistva zasad nije utvrđen, a porodica je zbog tragedije koja ih je zadesila otkazala svadbu.

- Nemojte ništa da nas pitate, još smo svi u šoku. Sve smo bili spremili za veselje, a zadesi nas tragedija. Miloš je bio u depresiji poslednjih godina, a naročito posle smrti rođenog brata. Tada su i počeli veliki problemi, ali ne iz naše kuće, već sa druge strane - priča Stojanovićeva supruga Gordana.

Supruga: Sve smo bili spremili za veselje, a zadesi nas tragedija. Miloš je bio u depresiji posle bratove smrti

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Prema njenim rečima, supruga Stojanovićevog brata, inače bugarska državljanka koja je u Srbiju došla da nadniči, ali se dobro udala, počela je da pravi problem oko zajedničke kuće koja je ostala posle smrti njenog muža.

- Sudili su se oko imovine i to je sve Miloša jako pogađalo. Dok je radio, namerno je uzimao duge smene po 12 sati, samo da bi što više bio u kontaktu s ljudima i zanimao se. Onda je otišao u penziju, ispratili su ga kako dolikuje, dobio je i otpremninu, ali posle nekoliko meseci evo šta se dogodilo - priča neutešna Gordana.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Oproštajno pismo

Miloš Stojanović je iza sebe ostavio oproštajno pismo, koje je policija odnela sa sobom.

- Stojanović je bio strastveni lovac i imao je dozvolu za oružje. Šta ga je nateralo da na ovakav način presudi sebi, i to na dan ćerkine svadbe, to niko ne zna. Porodicu je zavio u crno - priča komšinica porodice Stojanović.

Uplakana i vidno potresena ćerka Natalija nije imala snage da priča o tragediji koja ih je snašla. Umesto da bude u beloj venčanici, ona je juče nosila crninu.

Digli ruke na sebe
JUN 2018. - Muškarac (43) iz Gadžinog Hana pucao sebi u glavu iz lovačke puške svog oca
MAJ 2018. - Vojnik D. I. (28) iz Surdulice ubio se dan nakon svadbe na kojoj je bio pobratim
JANUAR 2018. - Muškarac (35) iz Beograda pucao sebi u glavu u automobilu
MART 2017. - T. T. (72) iz Vladičinog Hana ubio se hicem iz lovačke puške

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading