Sanja Papić se neće pojaviti na četrdesetodnevnom pomenu ubijenom suprugu: Evo zašto

Autor: Alo, Republika

Hronika

02.09.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša misica Sanja Papić (34), udovica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), izjavila je da nema snage da izađe na grob svog supruga na beogradskom Novom groblju i da to neće uraditi ni kada budu davali četrdesetodnevni pomen.

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic
Sanja Papić sa pokojnim mužem

- Nemam snage da izlazim. Samo ćemo 6. septembra dati čitulju - rekla je Sanja Papić za „Alo!“.

Otkad joj je suprug ubijen pre nešto više od mesec dana, Sanja Papić se povukla iz javnosti. Stefan Ašanin, njen prijatelj i jedan od budućih učesnika rijaliti programa "Zadruge 2“, otkrio je za medije kako Sanja podnosi gubitak supruga.

 To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o "Zadruzi“, da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Veoma je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin u intervjuu za „pink.rs“.

Ašanin je rekao da je to vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo da dublje zadire u tu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

Mišina druga supruga, bivša "Plejbojeva zečica“ Natalija Mihić (36), sa kojom ima sina starog devet godina, takođe ne izlazi u javnost. Ona je bila na sahrani, a nakon njegove smrti napisala je da mu je sve oprošteno.

U međuvremenu, Mišin sin Petar (26), koga ima iz prvog braka sa suprugom Ninom, dobio je obezbeđenje, na lični zahtev. On je bio sa ocem kada je ubijen u Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading