I DALJE U KOMI: Novinarki smrskano lice, operisali joj kosti!

Autor: alo.rs

Hronika

30.08.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandri Dendi, novinarki i producentkinji emisije "Kuća od srca", koja je teško povređena u jezivom udesu u Kovinu, smrskano je lice, a lekari u Urgentnom centru u Beogradu su joj prekjuče operisali kosti lica.

Foto: facebook.com/Sandra Denda
Sandra Denda

Poznata novinarka je i dalje životno ugrožena, a očekuje je još niz operacija do oporavka.

- Mojoj majci su operisali vilicu, jagodičnu kost i druge kosti lica. Danas treba da urade kontrolni snimak, pa će znati šta dalje da čine. Nisu je budili iz kome i ona je sve vreme u "Šoku A" Urgentnog centra jer je životno ugrožena i mi ne možemo da je vidimo - rekla je za Alo! juče Sandrina ćerka Nina Denda.

Ona kaže da sa sestrom i ocem boravi u Urgentnom centru i informišu se kod lekara, koji čine sve, ali da sada dobijaju šture informacije.

- Nije više intubirana, ali joj je napravljen rez kroz dušnik da bi mogla da diše. Takođe se prati hematom na glavi, koji se iznenada pojavio - rekla je ćerka Sandre Dende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading