UHAPŠENI VISOKI FUNKCIONERI U BLACU

Autor: Republika

Hronika

30.08.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da su primili određenu svotu novca, kao mito oko ustupanja veterinarske stanice koja je zbog neuspele privatizacije u ingerenciji blačke Opštine, prema nezvaničnim saznanjima tokom noći po nalogu Specijalnog odeljenja tužilaštva u Nišu, uhapšena su 2 visoka funkcionera u Blacu.

Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da su primili određenu svotu novca, kao mito oko ustupanja veterinarske stanice koja je zbog neuspele privatizacije u ingerenciji blačke Opštine, kako nezvanično saznajemo, tokom noći po nalogu Specijalnog odeljenja tužilaštva u Nišu, uhapšena su 2 visoka funkcionera u Blacu.

Prema prvim informacijama, policijsko zadržavanje od 48 sati određeno je predsedniku Skupštine opštine Blace Milošu Vasiljeviću i načelniku Opštinske uprave Zoranu Milutinoviću, prenose Južne vesti. 

Sumnja se da su oni za određenu svotu novca hteli da veterinarsku stanicu ustupe jednom privatniku iz Blaca, koji se već bavi ovim poslom.

U tužilaštvu kažu da će se vrlo brzo oglasiti zvaničnim saopštenjem o ovom slučaju.

Funkcioneri bi u zakonskom roku trebalo da budu saslušani, a nakon toga će se odlučivati hoće li im biti određen pritvor do 30 dana ili će biti pušteni da se brane sa slobode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading