NOVINARKA DANAS NA OPERACIONOM STOLU: Mama, ti si naš borac, ostani sa nama!

Autor:

Hronika

29.08.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Denda, ćerka novinarke Sandre Dende, koja je u subotu povređena u udesu kod Kovina, kaže za Srpski telegraf da je stanje njene majke zasad nepromenjeno i da će se ona danas najverovatnije naći na hirurškom stolu.

Foto: facebook.com/Sandra Denda
Sandra Denda

Hematom

- Mama je isto kao i prethodnih dana. Životno je ugrožena i nalazi se u šok-sobi. Lekari su odlučili da, ukoliko se stanje ne pogorša, urade prvu od nekoliko hirurških intervencija koje su planirane. Prvo će da joj operišu vilicu - rekla nam je juče Ana Denda.

Ona navodi da je nova pretnja hematom koji se pojavio na glavi njene majke, a koji može da predstavlja problem prilikom operacije.

- On se pojavio iznenada, nije ga bilo do juče. Lekari ga drže pod kontrolom i, ukoliko se ne poveća, operisaće mamu - dodaje ona.

Ana je sa ostatkom svoje porodice juče provela gotovo čitav dan pričajući sa doktorima o stanju svoje majke.

- Doktori čine sve što je u njihovoj moći, juče smo bili nekoliko sati u bolnici, ali, nažalost, mamu nisam uspela da vidim. Svi se molimo i nadamo da će prva operacija proći uspešno - kaže ćerka povređene novinarke.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Denda
Ana Denda sa ćerkama Anom i Ninom

Ona i njena sestra su podršku povređenoj majci dale i putem društvenih mreža.

Podrška

- Ti si najveći borac na ovom svetu. Ti si me naučila da u malom telu može da bude veliki i jak čovek. Ti si moj uzor, podrška i najveći prijatelj. Trebaš mi, ostani sa mnom. Volim te najviše, izdrži, mama! - napisala je Ana, na šta se dirljivim komentarom nadovezala i Sandrina druga ćerka Nina.

- To je naša mama. Neće ona nas tako lako ostaviti! Ona je naša najveća podrška i ostaće tako još jako dugo! - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading