Lekari se i dalje bore za život novinarke: NJENOJ KOLEGINICI PRETI ZATVOR JER JE VOZILA AUTO BEZ DOZVOLE!

Autor:

Hronika

27.08.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari se i dalje bore za život Sandre Dende, novinarke i producentkinje emisije "Kuća od srca", koja je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u okolini Kovina.

Foto: facebook.com/Sandra Denda
Sandra Denda

Autom je upravljala Sandrina saradnica Dragana J, koja je prošla sa lakšim povredama, dok se na suvozačevom mestu nalazio član porodice kojoj je ekipa ove emisije gradila kuću i on je prošao bez povreda.

Kako saznajemo, Dragana je vozila je bez vozačke dozvole, zbog čega joj preti zatvorska kazna!

Čekaju je operacije

Kako Srpski telegraf saznaje, zbog teških bolova koje trpi, Denda se nalazi na aparatima i u veštačkoj komi.

- Njoj je glava praktično smrskana i lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi je spasli. Bolovi koje trpi su izuzetno veliki, zbog toga je tim stručnjaka odlučio da je stavi u takozvanu veštačku komu. Nije moguće izvršiti nijednu operaciju zato što su otoci veliki, pa će morati da se sačeka nekoliko dana da se povuku u potpunosti kako bi se započelo sa nizom operacija - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sandra je nakon prevrtanja automobila ispala kroz prozor, a vozilo je palo pravo na nju!

On dodaje da je, osim smrskane glave, novinarka zadobila još niz teških povreda.

- Sandra je u trenutku nesreće sedela na zadnjem sedištu, a posle tumbanja ona je kroz prozor ispala iz vozila. Automobil ju je potom prikleštio, što je dodatno uticalo na težinu njenih povreda. Vozilo je praktično završilo na njenom telu, nakon čega je zadobila nagnječenje pluća i ostalih delova tela, a u udesu joj je polomljen i kuk - navodi naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo, u trenutku nesreće za volanom je bila saradnica emisije "Kuća od srca" koja nije imala vozačku dozvolu, a tužilaštvo u Smederevu će protiv nje podneti krivičnu prijavu.

- Ona će se teretiti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i za vožnju bez vozačke dozvole, za šta je zaprećena zatvorska kazna. Još se utvrđuju sve okolnosti ove nesreće - kaže naš sagovornik.

Sleteli u kanal

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je opel za čijim volanom je bila Dragana J., krećući se zemljanim putem, upao u kanal dubine tri metra. Vozač i suvozač su prošli gotovo bez povreda, dok je Denda u nesreći zadobila teške telesne povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading