NOVI SAD: Požar na deponiji na Klisi!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

26.08.2018

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U popodnevnim časovima na Gradskoj deponiji na Klisi u Novom Sadu izbio je požar koji je trenutno pod kontrolom, povređenih nema, niti opasnosti po građane, saopštilo je večeras JKP "Čistoća" iz Novog Sada.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Navodi se da su se radnicima preduzeća JKP "Čistoća" i Vatrogasnoj brigadi, koji sa svom raspoloživom mehanizacijom i cisternama sa vodom gase požar, priključili i radnici drugih javno-komunalnih preduzeća, i preduzeća "Transnafta", te se i kamionima posipa zemlja na delove deponije koji su zahvaćeni vatrom.

Neprijatan miris po gradu

U požaru nema povređenih i zbog ovog događaja nema nikakve opasnosti po građane Novog Sada i njihovu imovinu. U pojedinim delovima grada oseti se jak neprijatan miris, kaže se u saopštenju.

"Sumnjamo da je požar podmetnut, baš kao i prošle godine, jer se desio na lokaciji deponije koja se inače ne koristi", stoji u saopštenju.

Uzrok požara će utvrditi policija, a javnost će biti upoznata sa detaljima, navelo je novosadsko JKP "Čistoća".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading