KRVAVI OBRAČUN U LESKOVCU: Mladić (26) ranjen na stadionu "Dubočica", SUROVO LIKVIDIRAN I NJEGOV PAS

Autor: Tanjug

Hronika

25.08.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovčanin Milan Savić (26) ranjen je u četvrtak uveče pola časa pre ponoći na fudbalskom stadionu "Dubočica" u Leskovcu kada ga je nepoznati napadač izrešetao sa više hitaca iz pištolja. Krvava drama je nastavljena dve stotine metara dalje, do kraja kraka Ulice kralja Petra Prvog, gde je pronađen ubijen njegov pas terijer.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Ranjeni mladić prebačen je prvo u Opštu bolnicu u Leskovcu, gde primljen u 11.45 sati a potom, posle saniranja povreda, upućen je u Klinički centar u Nišu, 20 minuta posle ponoći.

- Jednim metkom pogođen je u leđa, u donjem delu, i to je najproblematičnije jer je zrno ostalo u telu, drugi metak je prošao kroz stomak i pokidao deo tankog creva, dok je trećim ili možda još jednim metkom pogođen u desnu nadlakticu - kaže Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac.

Lekari u Nišu su konstatovali da Savić ima četiri rane - dve prostrelne na desnoj nadlaktici i dve zastrelne na grudnom košu i stomaku.

- Pacijent je hitno operisan, ušiveno mu je tanko crevo na tri mesta. Ima i prelom nadlaktice sa desne strane koji mu je takođe zbrinut. Posle operacije se nalazi u dobrom opštem stanju. Svestan je, komunikativan, orijentisan, stabilan i trenutno nije životno ugrožen. Smešten je na odeljenju intenzivne nege, kaže za "Blic" direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC u Nišu prof. dr Radmilo Janković.

Kako "Blic" saznaje, oružani napad dogodio u dubini stadiona "Dubočica", pa je to razlog što tokom jučerašnjeg dana niko od komšija gde je vršen uviđaj na delu parka i kolovoza Kralja Petra nije čuo pucnjavu i buku. Sumnja se da je do svađe između Savića i jednog ili grupe mladića došlo zbog psa koji je ubijen jednim metkom.

- Izvesno je da je on ranjen na stadionu, a pretpostavka je da je onako ranjen bežao i da su ga napadači sustigli na početku parka kod stadiona i tom prilikom mu ubili i psa. A moguće je da je pas samo kolateralna šteta i da u pozadini stoje neke druge radnje. Sve su opcije moguće - priča naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading