MAJKA SKINULA DEČAKA SA OMČE: "Moj sin nije hteo da se ubije, pričali smo pola sata pre tragedije"

Autor: novosti.rs

Hronika

22.08.2018

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moj sin nikada nije bio problematičan. Naprotiv, bio je veseo, dobar dečak, posvećen sportu. To što je učinio, mislim da je bilo neka vrsta eksperimenta, a kakvog, još ne znam. Valjda je hteo da proveri koliko je izdržljiv... Sigurna sam da nije mislio da će se to na takav način završiti", kaže Izabela Mugoša, majka petnaestogodišnjeg Roberta koji je u stanu u Novom Sadu pronađen mrtav.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mladog i uspešnog košarkaša, zatekla je mrtvog u porodičnom stanu u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, u ponedeljak u kasnim popodnevnim satima.

Maloletnik je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem o cev radijatora u dnevnoj sobi, a u stanu nisu otkriveni tragovi koji bi ukazivali da se tu dogodio neki sukob.

- Razgovarali smo pola sata pre toga preko telefona, i zamolila sam ga da me sačeka kod kuće jer mi je rekao da hoće da ide na još jedan trening. Zaista ne mogu da shvatim šta se dogodilo - govori za Novasti očajna majka o onome što se dešavalo pre tragedije.

Petnaestogodišnjak se uspešno bavio sportom, trenirao je košarku, a za desetak dana je trebalo da pođe u gimnaziju "Isidora Sekulić", koju je upisao posle svršene novosadske osmoletke "Petefi Šandor".

- Govorio je da će u gimnaziji morati mnogo da uči i da zbog toga sada želi da treninge pojača još jednim. To što se sada pojavljuje u pojedinim medijima da je koristio marihuanu, i da su to rekle dve njegove drugarice, od kojih mu je jedna od njih simpatija, ubeđena sam da nije tačno. Sa sinom sam o svemu uvek imala otvorene razgovore, pa i o tome - govori majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading