SILOVAO ŽENU, PA JE ZAPROSIO: Manijak iz Beograda tek izašao s robije, pa ponovo napao

Autor:

Hronika

20.08.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav P. (49), koji je pre mesec dana izašao iz zatvora, uhapšen je zbog sumnje da je silovao S. Đ. (58), preteći joj ubistvom, a potom je zaprosio!

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik koji je više puta robijao zbog seksualnog zlostavljanja nesrećnu ženu napastvovao je u njenom stanu u jednom beogradskom prigradskom naselju. On je navodno došao kod S. Đ. kako bi od nje uzeo novac i odneo ga njenom sinu, s kojim je zajedno bio u požarevačkom zatvoru Zabela.

Preskočio ogradu

Prema rečima našeg izvora iz istrage, sin je majci najavio da će joj u posetu doći njegov kolega iz zatvora.

- Sin zlostavljane žene pozvao je S. Đ. i rekao joj da mu hitno treba novac, pa da ga pošalje po njegovom ortaku s robije. On je majci rekao i da je Miroslav P. osoba od poverenja i da je poznavao njegovog pokojnog oca - priča naš sagovornik.

Sledećeg dana Miroslav P. je pokucao na vrata S. Đ.

- Predstavio joj se i zamolio da prespava kod nje dok ne obezbedi sebi neku kuću ili stan gde će živeti. S. Đ. mu je to dozvolila, a nasilnik je sledećeg dana otišao iz kuće - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: pixabay.com

Međutim, vratio se nekoliko sati kasnije, preskočio ogradu i počeo da lupa na vrata S. Đ.

- Miroslav P. je rekao S. Đ. da nema gde da spava, da je došao poslednjim autobuskim prevozom iz grada i zamolio da opet prespava u njenom domu, što mu je ona dozvolila ne znajući kakav pakao joj se sprema - priča naš sagovornik.

Miroslav P. žrtvi rekao da je ona žena njegovog života i da razmisli da li želi da se venčaju i žive zajedno

Kako dodaje, nasilnik je ujutru probudio S. Đ. i rekao joj da odlazi.

Prišao s leđa

- Popili su kafu da bi joj on iznenada prišao s leđa, stavio ruku na usta, a drugom je uhvatio oko vrata i zapretio da će je zadaviti ako bude vrištala! Odvukao je S. Đ. u sobu i silovao je nekoliko puta - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, monstrum je posle zlostavljanja rekao da će ponovo doći kod nje i potom je šokirao pitanjem: "Hoćeš li da se udaš za mene."

- Miroslav P. je žrtvi rekao da je ona žena njegovog života i da razmisli da li želi da se venčaju i žive zajedno - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading