BEZOBRAZNI NAPAD NA INSPEKTORKU: Ukrali saobraćajni znak, od njega napravili sto, a onda hteli da biju službeno lice!

Autor: novosti.rs

Hronika

17.08.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabrielu Nikolov, saobraćajnog inspektora opštine Surdulica napala su dvojica muškaraca koji su prethodno ukrali saobraćajni znak i iskoristili da naprave stočić u svom dvorištu, a napad se dogodio kada je inspektorka htela da fotografiše znak kao dokaz.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Bečej
Foto: Ilustracija

- Napali su me dok sam pokušala da fotografišem saobraćajni znak "obavezan smer" u dvorištu jedne privatne kuće, koji je bio iskorišćen kao improvizovani stočić. Htela sam da fotografišem to kao dokaz čestih krađa koje ugrožavaju bezbednost saobraćaja u ovom kraju. Na pitanje odakle im znak, jedan od dvojice muškaraca u dvorištu koji su obavljali radove na kući počeo je da psuje i vređa - prepričava za "Novosti" inspektorka Nikolov.

Gabriela Nikolov je saobraćajni inspektor opštine Surdulica i napadnuta je tokom obavljanja dužnosti u Vlasini Stojkovićevoj, u neposrednoj blizini Vlasinskog jezera.

Inspektorka priča da su dvojica muškaraca nasrnula na nju, najpre verbalno, upućujući uvrede i psovke, a zatim i fizički, sa alatkama koje su imali u rukama. Uplašena žena spas je potražila u službenom vozilu, što nasilnike nije pokolebalo.

RepublikaFoto: sektorbezbednosti.com
Foto: Ilustracija

- Pokušavali su da uđu u vozilo, sve vreme vređajući, psujući i ljuljajući automobil. Dvoje radnika opštinske uprave koji su sa mnom bili na terenu pokušavali su da ih spreče, ali nisu uspeli - kaže saobraćajna inspektorka.

Agonija je trajala petnaestak minuta, koliko je bila "zarobljena" u vozilu.

- Nije ih pokolebalo ni upozorenje da će biti pozvana policija. Uspeli su da uđu u vozilo i primoraju me da im pokažem fotografije iz službenog telefona i foto-aparata, a zatim i iz privatnog telefona. Kada su se uverili da na fotografijama nema maloletnog deteta koje se zadesilo u dvorištu, što ih je navodno najviše revoltiralo, napustili su vozilo nastavljajući sa pretnjama - opisuje Nikolova užasnu situaciju u kojoj se našla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading