ZAPLENJENA TONA GELA ZA NARGILU: Uhapšeno četvoro, među njima i jedan POLICAJAC!

Autor: Republika

Hronika

16.08.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave kriminalističke policije su u saradnji sa Posebnim odeljenjem Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu za suzbijanje korupcije, zaplenili 1,1 tonu gela za nargile i uhapsili četiri osobe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da su počinili krivično delo krijumčarenje uhapšeni su R. B. (1974), N. Ć. (1998) i B. B. (1983) iz Priboja, kojima se na teret stavlja da su izbegavajući granični prelaz pokušali da prokrijumčare gel za nargile iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Uhapšen je i policijski službenik iz Prijepolja A. S. (1986), zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem. A. S. koji je bio van dužnosti, tereti se da je došao na lice mesta i pokušao da utiče na pripadnike granične policije da puste osumnjičene bez kažnjavanja. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odeljenju Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading