SASLUŠAN MALOLETNIK KOGA JE DARKO KOSTIĆ ZLOSTAVLJAO: Došao sa majkom, plakao sve vreme!

Autor: Republika

Hronika

14.08.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer L. J. (15), čija je prijava pokrenula istragu protiv modnog kreatora Darka Kostića zbog seksualnih napastvovanja danas je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maloletni L. J. koji je optužio Darka Kostića za napastvovanje

Kako Srpski telegraf saznaje, saslušanje je trajalo tri sata. 

Mladić L. J. je u sud došao u pratnji svoje majke. 

Saslušanje je trajalo duže nego što je to uobičajeno zato što je mladić bio vidno uznemiren i potresen. On je plakao i veoma teško mu je palo to što mora da prepriča sporna dešavanja. 

Tinejdžer L. J. plakao tokom saslušanja

Optuženi Darko Kostić nije prisustvovao saslušanju. 

Podsećanja radi, veštaci su odobrili postupajućem tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva da sasluša tinejdžera, jer su procenili da je dovoljno zreo da učestvuje u postupku u svojstvu oštećenog. Uz to su konstatovali da je mladić sposoban da iznese svoja saznanja o traumatičnom događaju koji je i pokrenuo istragu protiv kreatora.

Darko Kostić, modni dizajner omiljen u srpskim džet-set krugovima, uhapšen je nakon što ga je L. J. (15) optužio za seksualno napastvovanje. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Kostić je dečaka navodno pokušao na silu da uvuče u svoj stan i seksualno zloupotrebi. Prethodno, kako pokazuje prepiska između kreatora i L. J, Kostić je tinejdžeru bez njegovog znanja davao zabranjeni preparat za potenciju, "kamagru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading