KRVAVI RAT ŠARANOVIĆA I BOJOVIĆA: Advokata Ognjanovića ubio nosač kovčega?!

Autor: ekspres, Republika

Hronika

11.08.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića (57) ubio je veliki crnogorski bos, kao nastavak krvne osvete za ubistvo biznismena Slobodana Šaranovića (79), usmerene ka klanu Luke Bojovića

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Miša Ognjanović

On je prošle godine bio nosač kovčega Šaranovića, a na sahrani se zakleo da će da ga osveti, ukazuju proverene informacije do kojih je došla policija.

- Taj muškarac je odavno blizak sa ubijenom braćom Slobodanom i Branislavom Šaranovićem, zemljaci su, dalji rođaci i sva trojica su bili bliski s vođama klana "Amerika“, s kojim su poslovali. On je kovčeg sa Slobodanovim telom spustio u grobnicu u kojoj je sahranjen i njegov brat Branislav, za koga se takođe veruje da je ubijen u ratu s Bojovićevim klanom - kaže izvor Ekspresa i dalje objašnjava:

- Nakon što je grobnica zakopana, prekrstio se nad Slobodanovom i Branislavljevom slikom i zakleo se da će ih osvetiti. Jedan od pravaca istrage je upravo njegovo zaklinjanje da će nastaviti krvnu osvetu. Taj pravac se sada ispituje jer je moguće da je Ognjanović upravo ubijen zbog toga. Ognjanović je bio toliko blizak s Bojovićem i njegovim najbližim saradnicima da je smatran delom njihove porodice, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je stradao zbog krvne osvete - ističe izvor i uverava da je upravo tom velikom crnogorskom bosu zabranjen ulazak u Srbiju.

- Poznati mafijaški vođa, koji se zakleo na nastavak osvete inače je, nekoliko meseci pre ubistva Slobodana Šaranovića, pokušao iz Crne Gore da dođe u Beograd, ali je vraćen po sletanju na aerodrom jer se njegovo ime našlo na listi osoba kojima je zbog zaštite bezbednosti zabranjen ulazak u Srbiju - zaključio je izvor Ekspresa“. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading