OSVETA LUKE BOJOVIĆA: Španjolka KOLATERALNA ŠTETA, bomba u kolima bila namenjena OVOM MUŠKARCU!

Autor: Republika

Hronika

11.08.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je jutros povređena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika najverovatnije je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović nedavno ubijen.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović

Kako pišu mediji, podmetnuta bomba u naselju Galenika bila je namenjena muškarcu sa kojim je devojka španskog porekla bila u društvu, od ranije poznatom policiji zbog svoje kriminalne prošlosti. Kako N1 saznaje, vozač "audija" je Strahinja Stojanović (28), koji se pojavio kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

Okupljeni stanari obližnjih zgrada u Ulici Svetozara Papića, kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno pre eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, te je nekoliko sekundi kasnije "audi" detoniran.

Kriminalistička policija obavila je uviđaj, sumnja se da je motiv za postavljanje bombe - sukob između kriminalnih klanova.

Državljanka Španije je sa Strahinjom, navodno, ušla u vozilo kao suvozač, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz kola kada je došlo do detonacije.

Automobil je izgoreo, a devojka je uspela da se spasi, tako što se izvukla iz kola. Lekari su je zatekli kako leži kraj automobila, a zatim prevezli u najbližu bolnicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading