(FOTO) SAHRANJEN KUM GOCE TRŽAN: Porodica i prijatelji oprostili se od Marija Trtića

Autor:

Hronika

10.08.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Trtić (28), koga je hicima iz pištolja ubio Mitar Vuković (66), pa na isti način presudio i sebi, sahranjen je na seoskom groblju u Đurđevu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Prijatelji i rodbina ga ispratili na večni počinak

Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije okupili su se kako bi porodici izjavili saučešće i ispratili Trtića na večni počinak. Od Trtića su se oprostili njegovi venčani kumovi pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković, kao i muzičar Nikola Kostić, poznatiji pod nadimkom Li Men.

Ispraćen uz stihove "Da l' još svirate noću pored reke, sad je došlo lepo vreme, pevate li one naše pesme"

Ubijeni mladić je na večni počinak ispraćen uz zvuke gitare i pesmu grupe Drugi način "Piši mi".

- Da l' još svirate noću pored reke, sad je došlo lepo vreme, pevate li one naše pesme? Da li ponekad sretneš moju dragu, je l' još uvek onako lepa, pita li za mene i da l' me čeka? Piši mi sve - glase stihovi oproštajne pesme.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Neutešni: Goca i Raša

Opelo nastradalom Trtiću služila su petorica sveštenika.

- Mario je bio poseban i neponovljiv u pravom smislu te reči. Bio je primer ljudske dobrote, borio se da pomogne drugima i u svom kratkom životu uspeo je da pokaže da je bio veliki čovek - rekao je jedan sveštenik koji se u ime porodice i prijatelja oprostio od ubijenog mladića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading