HOROR U VLASOTINCU: Oduzela sebi život u porodičnom vinogradu! I ranije htela da se ubije!

Autor: alo.rs

Hronika

09.08.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetdvogodišnja D. S. iz Vlasotinca izvršila je samoubistvo pištoljem u porodičnom vinogradu na lokaciji Beli kamen iznad sela Boljare, a komšije kažu da je, navodno, imala loš bračni odnos.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Samoubistvo je, kako nam je kazano, izvršeno juče u poslepodnevnim satima, a leš je pronađen noćas.

- Ona je ovaj čin mesecima najavljivala, ali mi nismo verovali da će nešto učiniti sa sobom. Govorila je – Ja ću da odem - priča jedna meštanka Vlasotinca.

D. S. je radila u tekstilnoj fabrici, iza sebe je ostavila supruga i dva sina, imala je, komentarišu, sve uslove da bude srećna, ali izgleda da nije bila.

Ubila se iz novog pištolja, prvi put upotrebljenog, koji nije bio u posedu njene porodice, što navodi na zaključak da je pištolj kupljen.

Nepoznato je da li je ova nesrećna žena, za koju kažu da je navodno maltretirana, nasilnika prijavljivala policiji, ali u malom mestu se spekuliše da je, navodno, pre toga pokušala automobilom da sleti na lokalno groblje.

Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading