DETALJI SEKSUALNOG IŽIVLJAVANJA OČUHA: Devojčica godinu dana trpela zlostavljanje, ni majci nije smela da kaže!

Autor: blic.rs

Hronika

09.08.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je juče Nenada S.(40) koji je skoro godinu dana silovao pastorku (15) i psihički i fizički zlostavljao suprugu. On će danas biti saslušan u tužilaštvu za dva krivična dela - nasilje u porodici i silovanje.

Foto: Ilustracija

Kako "Blic" saznaje, maloletnica je skoro godinu dana trpela seksualna iživljavanja očuha, o čemu čak ni majci nije smela da kaže jer ju je on ucenjivao i pretio.

- Nesrećna maloletnica jedva je skupila snage da inspektorima za maloletnike u prisustvu psihologa ispriča šta je sve preživela od očuha. Ona je počela priču da je sredinom prošle godine prvi put silovao Nenad S, koji je oženio njenu majku. Da je svaki put kada je htela da mu se odupre on bio taj koji je na sve moguće načine pretio i ucenjivao je, te nije smela nikome da se poveri - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Nesrećna maloletnica je bila u strahu od nasilnika jer je on njenu majku psihički i fizički zlostavljao pred njenim očima.

Kako su dani prolazili, Nenad S. je bio sve agresivniji prema ženi i njenoj ćerki. Koliko je bio surov pokazuje i strah žrtava da ga prijave, te su nasilje trpele skoro godinu dana.

Nesrećna majka nije znala da njen suprug siluje njenu ćerku i bila je iznenađena kada je saznala šta je njeno dete trpelo.

- Maloletnica je pregledana kod lekara koji je potvrdio njenu izjavu datu u policiji. I majka i ćerka gotovo u glas su rekle da nisu smele nasilnika da prijave ranije iz straha za živote i mislili su da će prestati da ih zlostavlja. I jednoj i drugoj je ponuđena stručna pomoć kako bi prebrodile sve što im se dogodilo - dodaje izvor.

Žrtve porodičnog nasilja

Prema podacima koje je prošlog meseca objavio MUP Srbije, u porodičnom nasilju ove godine život je izgubilo 30 osoba, od kojih su 23 žene, mahom ubijene golim rukama ili izbodene nožem. Među najmonstuoznijim zločinama bio je onaj u Smederevu, kada je Dalibor Simijonović (33) podmetnuo požar u kojem su stradale njegova supruga i majka, potom slučaj Jovana Veršanskog (24) iz Stanišića, koji je ubio svoju devojku višestrukim ubadanjem nožem, te Nikodija Božinovića (60), koji je u Kladovu sa dva udarca čekićem u glavu usmrtio bivšu devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading