Kristijan se "odrekao" uhapšenog učesnika "Parova": Čeda mi nije kum, bio mi je potrčko!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Živanović (33) zvani Čeda, bivši učesnik rijalitija "Parovi", koji je bio uhapšen zbog sumnje da je opljačkao 11 prodavnica u Beogradu, pušten je da se brani sa slobode. Kako Srpski telegraf saznaje, Živanović je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu priznao krivicu, ali nije zadržan u pritvoru.

RepublikaFoto: facebook.com/ Miroslav Živanovic Čeda
Kristijan i Čeda

Veštačenje

- Izneo je odbranu i priznao da je učestvovao u svim razbojništvima koja mu se stavljaju na teret. Pritom, pričinjena šteta je manja od 1.000 evra, pa će veštačenjem da se utvrdi da li će se teretiti za razbojništvo ili za neko blaže krivično delo, za koje je zaprećena drugačija kazna, imajući u vidu sumu novca koju je Živanović otuđio - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Živanović na saslušanju priznao da je učestvovao u 11 pljački, nakon čega je pušten da se brani sa slobode

Živanović se sumnjiči da je upadao u prodavnice, benzinske pumpe, apoteke i cvećare i preteći pištoljem ili nožem od radnika krao novac. Osim njega, priveden je i njegov saučesnik A. A. (27), koji je rijaliti-igrača prilikom pljački čekao u automobilu, dok je krivična prijava podneta i protiv mladića (29) zbog pomaganja.

Živanović radi kao obezbeđenje javnim ličnostima u Srbiji, među kojima je i reper Stefan Đurić Rasta, s kojim je i na optuženičkoj klupi zbog sumnje da je učestvovao u napadu na Slobodana Nešovića Loku, vlasnika marketinške agencije. On je, međutim, široj javnosti postao poznat nakon što je u martu 2018. ušao u rijaliti "Parovi". Vilu "Parova" ubrzo je napustio, a tokom učestvovanja više puta je isticao da su Kristijan Golubović, koji robija zbog dilovanja droge, i on kumovi i da je radio i u njegovom obezbeđenju.

Bez komentara

Međutim, na Fejsbuk profilu pod Golubovićevim imenom, ubrzo nakon što je obelodanjena vest da je Živanović uhapšen, demantovano je da su Kristijan i Miroslav kumovi.

- Čeda se javio preko Fejsbuka i zamolio Kristijana da se upoznaju pošto mu je idol. Istetovirao je na vratu Kristijanov logo s krunom i slovom K. Nije bio u obezbeđenju, kako se predstavljao, već je bio, što se kaže, potrčko - da preparkira auto, ode do prodavnice po namirnice i to je to - navodi se u objavi na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading