POTRESNE REČI BRATA NOVOSAĐANKE KOJA JE SKOČILA SA MOSTA: Imala je sve što je želela...

Autor:

Hronika

07.08.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanka Aleksandra Božić nestala je u noći između petka i subote, već u nedelju je pronađeno njeno telo u Dunavu. Njen brat Luka Božić koji je inače prijavio nestanak i dalje ne može da poveruje da njegove sestre više nema.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra_bozic
Mlada devojka koja je skočila sa mosta Aleksandra Božić

- Imala je sve što je želela. Bila je srećna što je upisala drugi fakultet ove godine. Planirali smo letovanje. Ne razumem zašto se ubila - rekao je Luka Božić.

Aleksandra je nestala u noći između petka i subote, a prema rečima očevidaca, devojka koja je odgovarala njenom opisu skočila je sa Mosta slobode oko dva sata posle ponoći.

Nakon dvodnevne pretrage Dunava, pripadnici specijalnih ronilačkih jedinica Žandarmerije pronašli su u nedelju oko 19 časova Aleksandrino telo u vodi u Petrovaradinu kod Udruženja ribolovaca "Šaran".

Aleksandrin brat Luka i dalje ne može da veruje da mu više nema sestre i kaže da ništa nije ukazivalo na to da je nameravala sebi da oduzme život.

- Kobne večeri bili smo u kafiću u centru grada i svi smo bili raspoloženi. Pošto je bilo već oko dva sata posle ponoći, Aleksandra je rekla da bi da ide kući, a nama se još ostajalo i rekli smo joj: važi, vidimo se. Kada sam stigao kući, video sam da je nema, ali nisam ništa posumnjao jer se dešavalo da kada zaglavimo u gradu ona prespava kod drugarice - objašnjava Luka.

Obdukcioni nalazi Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu potvrdili su da na devojčinom telu nije bilo tragova nasilja, objavile su "Novosti". Tokom narednih dana biće završena i toksikološka analiza

Kako kaže, agonija je počela kada ga je ujutru majka probudila da ga pita gde je Aleksandra.

- Rekao sam joj da je verovatno kod drugarice i kada sam je pozvao i čuo da nije tamo, krenula je naša agonija - priseća se potreseno Luka.

Dodaje da se majka odmah uspaničila jer je na društvenim mrežama videla da je neka devojka skočila sa mosta.

- Rekao sam joj da nema šanse da je to naša Aleksandra i počeo redom da pozivam prijatelje. Kada sam shvatio da nije ni sa kim od njih otišla kući, pomislili smo da postoji neki problem i prijavili slučaj policiji koja je krenula u potragu - priča nam Luka.

Aleksandru je iz centra grada taksista dovezao do autobuske stanice u blizini mosta. Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je taksista na saslušanju rekao da ništa nije odavalo da će devojka učiniti sebi nažao, kao i da je taj vikend imao dosta vožnji na toj relaciji.

On je rekao da devojka tokom vožnje nije pričala, da je izašla na stanici pre mosta i platila vožnju, a da je on otišao misleći da će odatle ići autobusom kao i mnogi mladi koji žive u tom delu Novog Sada.

Aleksandra Božić biće sahranjena danas na Novom groblju u Petrovaradinu u 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading