PRONAĐENO TELO ALEKSANDRE BOŽIĆ U DUNAVU

Autor:

Hronika

05.08.2018

20:32 >> 20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo dvadesetogodišnje Novosađanke Aleksandre Božić čiji je nestanak juče prijavljen policiji.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Aleksandra Božić

Njeno beživotno telo pronađeno je u Dunavu,  između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.

Podsetimo, Aleksandra je nestala u noći između 3. i 4. avgusta, a nedugo posle toga, nepoznata devojka viđena je kako skače sa Mosta slobode.

Prema rečima svedoka, devojka je na mostu izašla iz taksija, i odmah preskočila ogradu i skočila u vodu. Odmah su angažovani ronioci žandarmerije, koji su dva dana pretraživali reku.

Vest o nestanku mlade Novosađanke brzo se proširila društvenim mrežama, a njen brat Luka Božić rekao je da je ona u petak s njim izašla u grad.

- Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Nestanak smo odmah prijavili policiji. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestane - govorio je zabrinuti Luka, Aleksandrin brat.

Aleksandra Božić je bila student Filozofskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Više detalja biće poznato nakon obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetozar

06.08.2018 06:16

Tuga jad cemer..jadna njena mladost i lepota jadni roditelji brat rodbina prijatelji.Slede preispitivanja krivica sumnja.Teska su vtemena ispred njih.