Udovica advokata Ognjanovića preplašena: Sanja Papić pobegla iz Beograda u jezivom stanju!

Autor: Republika

Hronika

04.08.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Papić, udovica ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića pobegla je iz Beograda u stan u Novom Sadu u kome je pre tragedije živela sa suprugom. Kako navode izvori bliski nekadašnjoj misici, ona je nakon stravičnog zločina u strahu za svoj, ali i ćerkin život. U veoma je lošem psihičkom stanju i, kako navode mediji, porodica je ni minut ne ostavlja samu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sanja Papić, udovica Dragoslava Ognjanovića

Supruga advokata koji je, podsetimo, likvidiran u subotu oko 19.30 ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj je živeo, preplašena je i duboko potresena, kaže izvor blizak porodici.

Iako je motiv ubistva još uvek nepoznat, prema dosadašnjim informacijama iz istrage on je najverovatnije bio još jedna u nizu žrtava rata narko klanova.

Podsetimo, Ognjanović je bio branilac i Luke Bojovića, koji služi kaznu u španskom zatvoru. Bojović je, kao što je već poznato, blizak crnogorskom škaljarskom klanu koji je od 2014. godine u sukobu sa kavačima.

Pored toga, porodica Luke Bojovića još od 2009. godine vodi krvavi rat sa crnogorskom porodicom Šaranović, a postoje i sukobi unutar samog Bojovićevog klana, i to oko prevlasti dok im je vođa u zatvoru.

Sanja Papić je, kako se saznaje, u Novom Sadu okružena porodicom i prijateljima koji su joj se ponudili da uz nju budu bukvalno 24 časa dnevno.

Sanja, Miša i njihova ćerkica najpre su živeli u pomenutom stanu u Novom Sadu, da bi se pre nekoliko meseci preselili u stan njegovih roditelja na Novom Beogradu, nakon što su ga renovirali.

Do tada, advokat je putovao iz Novog Sada u Beograd kad god je imao obaveze. Kako pričaju prijatelji ubijenog Ognjanovića, on se osećao preporođenim kada mu je Sanja ušla u život. Kad god je imao slobodnog vremena provodio ga je sa suprugom i ćerkom, sa kojom se često igrao u dvorištu ispred zgrade u kojoj su živeli, a ispred koje je prošle subote ubijen.

Kako kažu njihovih prijatelji, Ognjanović je uživao u obavezama oko ćerke Lare, za koju su on i Sanja pripremali prvu rođendansku proslavu u oktobru. Pre toga, planirali su da 17. avgusta proslave i prvu godišnjicu braka.

Kako se saznaje, Ognjanovićevi otac i majka sahranjeni su u grobnici na Novom groblju, a njegova rodbina je htela da i advokat tu počiva.

Međutim, Sanja Papić tražila je da se Ognjanović sahrani na drugom mestu, gde će biti njihova porodična grobnica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading