UHAPŠENI SA GOMILOM ORUŽJA: Evo kako su kažnjeni HULIGANI IZ HRVATSKE

Autor: novosti.rs

Hronika

03.08.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je sačekala Hrvate na naplatnoj rampi Niš, gde je zadržala trojicu kod kojih je pronašla drogu i hladno oružje, a njima su odmah i izrečene kazne.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je u Nišu privela trojicu splitskih huligana navijačke grupe "Torcida" u čijim su kolima pronađene bejzbol palice, sekire, baklje, žarači i slični predmeti, kao i manja količina droge i njima su u Prekršajnom sudu u Nišu izrečene kazne od po 20.000 dinara. Zbog toga što su prekršili Zakon o oružju i municiji, izrečena im je i zaštitna mera oduzimanja predmeta kojim je prekršaj izvršen.

- Tri državljana Hrvatske su kod Nisove pumpe u petak oko 4.40 sati ujutru u Gornjoj Toponici zaustavljeni. U automobilu su im pronađene 23 palice, dve sekire, dve baklje i 10 metalnih džarača. Sve im je to oduzeto, a oni su kažnjeni sa po 20.000 dinara što su odmah platili i sprovedeni su dalje na put - rekao je Mišel Marković, sudija i zamenik Prekršajnog suda u Nišu.

Oni su u Prekršajnom sudu pravdali da hladno oružje nose u "samoodbrani" i nisu se opirali policijskom privođenju. Kazne su svima naplaćene pre pravosnažnosti presude u skladu sa zakonom koji to dozvoljava ukoliko okrivljeni ima prebivalište ili odlazi u inostranstvo pa sud nađe da postoji osnovana sumnja da će izbeći izvršenje sankcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
saska

03.08.2018 15:39

Blage kazne

Marina

03.08.2018 15:39

Treba im ubuduće trajno zabraniti ulazak u Srbiju!

Mare

03.08.2018 15:46

Malo istuci, osuditi novcano i kuci!

Rodja

03.08.2018 15:52

Hapsi bagru hrvacku neka malo robijaju