NAPALI BORU ČORBU: Terali ga da peva navijačke pesme!

Autor:

Hronika

03.08.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident na koncertu grupe Riblja čorba u Staroj Pazovi! Policija je uhapsila Dušana M. (21) i Dejana D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu ove poznate rok grupe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali više tuča. Na meti mladića našao se i sam roker i frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su terali da peva navijačke pesme!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bora Čorba

Napali i obezbeđenje

- Dvojica mladića počeli su da divljaju i tražili su Bori Čorbi da peva navijačku pesmu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili. Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni tada ustremili i na njega - ispričao nam je jedan od očevidaca.

Kako saznajemo, obezbeđenje nije uspelo da ih obuzda, pa je pozvana policija. Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

RepublikaFoto: facebook.com/printskrin
Dušan M. (prvi zdesna ) i Dejan D. (u sredini)

Povodom ovog incidenta pozvali smo i poznatog rokera Boru Čorbu, koji je ispričao šta se tačno desilo na koncertu njegove grupe.

Bora: Hteli su da otpevam "Ne veruj im, sine", ali kako ona nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu strofu

- Nije valjda da su uhapšeni?! Jao, baš mi je žao - bila je prva Borina reakcija nakon što je čuo da su prenoćili u ćeliji.

- Hteli su da otpevam Zvezdinu navijačku pesmu "Ne veruj im, sine". Međutim, kako ona nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu strofu, čisto nešto malo - kaže roker koji im očigledno ne zamera to što su mu dobacivali.

Dovikuju svašta

Đorđević dodaje i da ne zna šta se posle toga dešavalo.

- Video sam samo da se u jednom trenutku obezbeđenje nešto uzmuvalo, ali ne znam šta se dešavalo. Dešavalo se milion puta i da mi na koncertima dovikuju svašta. Ovi momci su prema meni bili okej i žao mi je što se tako završilo - dodao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading