DETALJI PODVOĐENJA U KRAGUJEVCU: Devojčica na saslušanju otkrila šta su joj sve radili zlotovori

Autor: blic.rs

Hronika

02.08.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sebastijan Beganaj (23) i Šaban Begani (31) iz Kragujevca primoravali su devojčicu (15) da se bavi prostitucijom više od pola godine zato što se, navodno, brat maloletnice kod njih zadužio 8.000 dinara i to već mesecima nije imao da vrati.

RepublikaFoto: facebook.com
Sebastijan Beganaj 

Maloletnica je u policiji ispričala kako su je stariji muškarci podvodili, a otkrila je i da su joj čak doveli i devetnaestogodišnju "mentorku" koja je učila zanatu.

- Devojka Anđela Petrović (19) me je u sobi učila kako da postanem prostituka. Sa prvom mušterijom je čak bila sa mnom i tu me usmeravala. Ona se već četiri godine bavi prostitucijom. Kada sam imala slabije posla onda sam zadovoljavala Sebastijana. Tukli su me i mučili. Sa mušterijama nisam imala takve neprijatnosti - ovako je inspektorima za maloletnike pričala juče devojčica.

Ona je dodala da je Sebastijan nekada, bez znanja mušterija, snimao nju i klijente.

- Kada god sam pokušala da se izvučem iz njihovih kandži, on bi me pozvao u sobu i pokazivao snimke. Govorio mi je da će ih pustiti u javnost - dodala je maloletnica.

Kako je potvrđeno u policiji, maloletnica je imala oko deset mušterija, a polovina njih je i potvrdila da su imali sekusalne odnose sa devojčicom tvrdeći da nisu znali da nema 18 godina.

Devojčica je izjavila i da su sve njene mušterije imale oko 60 godina.

Ona je nakon saslušanja pregledana kod lekara, gde na sreću nisu utvrđene povrede po genitalijama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

03.08.2018 19:45

Monstrumi!!! Na dozivotnu robiju, da nikada vise belog dana ne vide!!! Strasno!!!