AKO UHVATE UBICU, MI ĆEMO GA BRANITI: Potresan govor na sahrani ubijenog advokata

Autor: Republika

Hronika

01.08.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je ubijen u subotu, sahranjen je danas na Novom groblju u prisustvu nekoliko stotina ljudi. Od Ognjanovića se oprostila porodica, sin iz prvog braka Petar (26), kome je izdahnuo na rukama, supruga Sanja Papić, rođaci i mnogobrojni prijatelji i kolege. Na večni počinak Miša je ispraćen pesmom "Lara" iz filma "Doktor Živago".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Nepregledna kolona: Prijatelji se oprostili od ubijenog advokata

Ognjanovićev kolega Branislav Tapušković održao je potresan govor nakon opela.

- Miša je bio šarmer i duhovit do te mere da ga ne mogu uporediti ni sa kim. Poslednji put smo se videli 26. jula i tada se njegov sin Petar požalio da je umoran od posla. Miša je na to rekao da se advokat nikad ne odmara. Bio je veliki protivnik štrajka - rekao je Tapušković.

On je dodao da sumnja da će ubica biti pronađen.

- A ukoliko i bude, mi ćemo ga braniti, profesionalno. To je apsurd i prokletstvo našeg posla! - pričao je Tapušković, a njegov glas nadjačala je grmljavina, a potom se nebo otvorilo i počeo je snažan pljusak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading