Zbog štrajka advokata odloženo saslušanje maloletnika koga je napastvovao Darko Kostić

Autor: blic.rs

Hronika

31.07.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer L. J. (15), čija je prijava pokrenula istragu protiv modnog kreatora Darka Kostića zbog seksualnih napastvovanja nije danas dao iskaz u tužilaštvu o traumi koju je doživeo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Planirano je da L. J. da iskaz u tužilaštvu danas, ali je on odložen zbog štrajka advokata.

Inače, veštačenje psihološkog stanja L. J, koje je tužilaštvo naredilo početkom meseca, završeno je prošle nedelje. Veštaci su, kako saznajemo, odobrili postupajućem tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva da sasluša tinejdžera, jer su procenili da je dovoljno zreo da učestvuje u postupku u svojstvu oštećenog. Uz to, mladić je sposoban da iznese svoja saznanja o traumatičnom događaju koji je i pokrenuo istragu protiv kreatora.

Podsećamo, Darko Kostić, modni dizajner omiljen u srpskim džet-set krugovima, uhapšen je nakon što ga je L. J. (15) optužio za seksualno napastvovanje. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Kostić je dečaka navodno pokušao na silu da uvuče u svoj stan i seksualno zloupotrebi. Prethodno, kako pokazuje prepiska između kreatora i L. J, Kostić je tinejdžeru bez njegovog znanja davao zabranjeni preparat za potenciju, "kamagru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading