MILIĆEV TRAŽI SLOBODU, LUKIN OTAC OGORČEN: Ako se kaje, neka kaže čiji je kantrimen!

Autor:

Hronika

30.07.2018

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Milićev (37), koji je osuđen na četiri i po godine robije nakon što je u julu 2014. godine kantrimenom usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u Beogradu, pisao je medijima u nadi da će se na taj način iskupiti i "zaraditi" prevremeni otpust. Lukin otac Bojan Jovanović za Srpski telegraf kaže da, ako želi da se iskupi, treba da prestane da laže i konačno kaže čiji je kantrimen i gde je završio!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke

Šta je istina?

Iako je pravo na uslovni otpust stekao još u septembru prošle godine, posle tri godine provedene u zatvoru, Milićev je tada preko svojih advokata izričito tvrdio da želi da odsluži celu kaznu. Međutim, on se predomislio, pa je uslovni otpust tražio u februaru, koji je odbijen zbog nepovoljnog izveštaja iz zatvora. Sada preko medija pokušava da se "opere" i pobroji "simpatije". Otac nastradalog mladića Luke Jovanovića Bojan Jovanović kaže za Srpski telegraf da, ako Milićev želi da pokaže pokajanje zbog svega, treba da kaže čiji je kantrimen.

- Valjda je najnormalnije da kaže sve što zna! Ako se već kaje zbog čitave situacije, treba da kaže šta je istina i smatram da je to jedino ispravno. Ako ćuti, znači da nešto krije i meni to automatski govori da je on i dalje kriv! - kaže Jovanović.

Bojan: Dok smo se susretali u sudnici, nešto mi je govorilo da nije on ubio mog sina

On ipak smatra da iza smrti ne stoji Milićev, već da se godinama prikriva pravi ubica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Ja ne mislim da je on kriv. I dok smo se susretali u sudnici za vreme suđenja, nešto mi je govorilo da nije on ubio mog sina, ali osećaj ipak nekada zna i da prevari - dodaje Jovanović.

Nesreća

Podsetimo, nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula 2014, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima. Njima se na mostu pokvarila lada, pa su izašli da je poguraju u zaustavnu traku. U tom trenutku, na njih je naleteo kantrimen kojim je upravljao Milićev brzinom od 85 do 110 kilometara na sat i naneo Luki smrtonosne povrede. Jovanović je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru, a Milićev je ubrzo napustio Srbiju i stigao čak do Kine. Tamo je, međutim, lociran krajem avgusta i izručen Srbiji početkom septembra iste godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nn

30.07.2018 07:42

Eee moja Srbijo... Da je neku politicar bio u pitanju automobil bi do sada 100puta bio pronadjen, očigledno nista nije bitno ako nisi politicar..

djoler56

30.07.2018 08:01

@Nn - Mozdai ne bi !