STRAVIČNI DETALJI LIKVIDACIJE ADVOKATA: Ubica je bio u crnom kačketu, Dragoslav umro sinu na krvavim rukama!

Autor: Republika

Hronika

29.07.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Ognjanović ubijen je sinoć u sačekuši u Novom Beogradu, a tom prilikom je ranjen i njegov sin iz prvog braka.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

Kako su ispričali pojedini očevici, P. O., iako i sam ranjen, nije se odvajao od oca, s kojim je bio u društvu kada je zasad nepoznati napadač sasuo u njega kobne hice.

- On mu je praktično izdahnuo na rukama. Na njegovoj majici su se videli tragovi krvi. Srećom, on nije ozbiljnije povređen i posle zločina je dao izjavu policiji, a potom je uvijene ruke vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar. Čuo sam da je jedna žena očevidac policiji ispričala da je ubica bio obučen u crno i da je imao crni kačket na glavi, kao i da je odmah posle pucnjave pobegao - kazao je sagovornik za beogradske medije.

Komšije sa kojim smo sinoć razgovarali bile su šokirane brutalnim ubistvom njihovog suseda, za kog su imali samo reči hvale.

- Znam ga otkad je bio dečak. Bio je pametno dete, videlo se da će dogurati daleko u svojoj profesiji. Koliko znam, on je advokaturu ispraksovao kod njegovog poznatog kolege Zdenka Tomanovića, a i njegov sin je advokat i radio je sa ocem kao advokatski pripravnik - ispričao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Jake policijske snage blokirale su mesto likvidacije i odmah su počele pretragu terena, a proglašena je i akcija "Vihor", tokom koje su detaljno pregledana sva sumnjiva vozila i osobe na celoj teritoriji Beograda.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading