SVIREPI UBICA TIJANE JURIĆ ŽIVI U ZATVORU BOLJE OD POLA SRBIJE?!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

26.07.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je četiri godine od brutalnog ubistva Tijane Jurić koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio.

Foto: printscreen/facebook
Da se ovakav zločin nikad ne zaboravi

Monstrum se trenutno nalazi u našem najčuvanijem zatvoru u Padinskoj Skeli, takozvanoj Novoj Skeli, gde služi kaznu od 40 godina. Postavlja se pitanje da li je tretman koji ima realan za nekoga ko je izvršio ovako svirep zločin.

Kako saznaje Telegraf, Đurić se u zatvoru ponaša normalno i nije sklon incidentima.

U toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata, a redovno mu stižu i paketi od porodice, a njegova majka se preselila kod ćerke u Vojvodinu.

Inače, Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji, ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama.

Dvočasovna šetnja u toku dana, tv, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno, posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu, i svi zatvorenici imaju isti tretman

Sa njim je u ćeliji još jedan zatvorenik.

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio.

Monstrum se ponaša u sladu sa propisima, ne daje nikakve znake po kojima bi se videlo da se kaje za monstruozan zločin koji je počinio, a ne pokazuje ni znake depresije.

Pokušao je i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading