JEZIVI ZLOČIN KOJI ĆEMO ZAUVEK PAMTITI: Poruka oca Tijane Jurić će vam naterati suze na oči!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

26.07.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava tačno četiri godine otkako je u Bajmoku oteta, a potom ubijena četrnaestogodišnja devojčica Tijana Jurić, zbog čega je na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina osuđen Dragan Đurić.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Otac se svakodnevno borio za "Tijanin zakon"

Iako je bila samo dete, svima je pomagala u najtežim trenucima, svojom ozbiljnošću svima je davala snagu, a kada je njoj trebala pomoć nikoga nije bilo u blizini.

Bol zbog gubitka deteta ništa ne može da izleči, a ljudi vremenom samo nauče da žive s tim. Ono što im niko ne može oduzeti su sećanja koja ostaju zauvek.

Otac tragično nastradale Tijane, Igor Jurić, nedavno je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa svojim kćerkama, pokazujući upravo to da mu sećanje niko ne može oduzeti.

Igor je uložio veliki trud posle smrti kćerke da se usvoji "Tijanin zakon", a fondacija koja nosi njeno ime bavi se edukacijom kako nijedno dete više ne bi doživelo sudbinu ove devojčice.

Tijana je oteta i brutalno ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmok, a kasno u noć 13. dana potrage (7. avgusta), uhapšen je Dragan Đurić (34) iz Surčina.

Đurić je nakon hapšenja priznao da je počinio zločin i policiju je odveo do mesta na kojem je pokopao nesrećnu devojčicu. Osuđen je na 40 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading