STRAVIČNO OTKRIĆE: MARJANOVIĆI SE VESELILI NA DAN JELENINOG UBISTVA!

Autor: Republika

Hronika

24.07.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu ispričala je da se 2. aprila 2016. u porodičnoj kući u Borči veselilo! Tog dana Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka, položio je vozački ispit!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Iskaz kume, koja je praktično, osim sedmogodišnje Jane, jedini svedok koji je stalno boravio u kući, našao se i u optužnici koja bi uskoro trebalo da bude predmet razmatranja.

- Došla sam tog jutra u kuću, kupila sam usput hleb. Zorica je već bila budna kada sam došla, dok su ostali spavali. Probudile smo Uroša jer je tog dana trebalo da polaže vožnju. U međuvremenu je ustao i Vladimir, pa smo on, Zorica i ja pili kafu, ja sam usput peglala - ispričala je, navodno, kako je proticalo uobičajeno jutro u domu u kom su, osim Zorana, Jelene i njihove ćerke Jane, živeli i Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, njegov brat Miloš i snaja Milica, kao i sin iz prvog Zoranovog braka.

Vera Vukomanović rekla je da se Uroš, srećan što je položio vožnju, vratio oko 13.10.

- Ušao je u sobu i probudio Jelenu i Zorana. Pridružili su nam se, pili smo kafu. Sećam se da je Jelena rekla da treba da se časti dete jer je položilo vožnju. Svi su mu dali malo para i on je otišao u kafić da časti društvo - rekla je navodno na saslušanju u oktobru prošle godine Vera Vukomanović, a preneli su beogradski mediji.

Ona je tada navela i da su potom Jelena, Zoran i Jana otišli na nasip da pevačica trči, ali i da su se njih dve poslednji put čule u 16.42, neposredno pre vremena za koje je u optužnici navedeno kao vreme smrti, odnosno oko 17 časova.

Misteriozna kuma Vera, koja praktično kao da živi u kući u Borči i koja je donela posluženje pre nekoliko dana kada je Zoran samo sa članovima porodice slavio rođendan, detaljno je govorila i o tome kako je, kada je Zoran javio ocu da je Jelena nestala, ona bila ta koja je zvala bolnice i Hitnu pomoć.
- Plašila sam se da je Jeci pozlilo jer je postila - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading