UDES KOD VRANJA, jedna osoba teško povređena

Autor: informer, Republika

Hronika

24.07.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lokalnom putu u selu Gornja Lisina, u ponedeljak je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba teško povređena, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila nešto posle 16 časova, kada je došlo do sudara između putničkog vozila "mazda" sa bugarskim registarskim oznakama kojim je upravljao vozač (41) iz Leskovca i teretnog šlep vozila sa prikolicom marke "mercedes", takođe sa bugarskim registarskim tablicama kojim je upravljao bugarski državljanin (45).

U nezgodi je teške telesne povrede zadobila putnica u "mazdi", stara 42 godine iz Leskovca.

Njoj je prava pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bosilegradu, nakon čega je prevežena u ZC u Surdulici, odakle je prebačena u Klinički centar u Nišu.

Vozač "mazde" se kretao iz pravca Surdulice ka Bosilegradu i iz, za sada nepoznatih razloga, skrenuo u suprotnu saobraćajnu traku.

Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici saobraćajne policije iz Vranja, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu je naložio podizanje krivične prijave protiv vozača "mazde" zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading