SRPSKI "TRAVARI" PALI U ŠPANIJI: Gajili i prodavali marihuanu i GOMILU drugih biljaka!

Autor: telegraf.rs

Hronika

23.07.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija uhapsila je u Taragoni četvoricu Srba zbog proizvodnje i prodaje marihuane i zaplenila 908 biljaka i 36 kilograma osušene biljke.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto ilustracija

Uhapšeni su muškarci srpske nacionalnosti starosti između 28 i 46 godina za kojima policija njima traga još od početka 2017. godine, kada su dobili prve informacije o postojanju plantaža marihuane sakrivenih u dve kuće u ovom delu Španije.

Tokom istrage policajci su uočili grupu muškaraca koji su veoma organizovano održavali plantažu uz visok stepen bezbednosti. 

 Sobe u kojima je gajena marihuana su potpuno izlolovane i zaštićene kako policija ne bi mogla da ih otkrije uz pomoću detektovanja toplote.

Pored droge zaplenjene su i 162 lampe, 163 transformera, 23 filtera, nekoliko klima uređaja, kao i materijal za sađenje. Policija je otkrila i da su svi ovi uređaji bili priključeni na struju na kvarno.

Sve upućuje na to da su se uhapšeni bavili proizvodnjom i pakovanjem droge, a zatim i njenom distribucijom van granica Španije. Policija ne iskjučuje mogućnost novih hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading