Marjanovići ZABORAVILI Jelenu iako su se kleli u nju: ZMIJE na spomeniku ubijene pevačice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su članovi porodice Marjanović skoro svake nedelje odlazili na nasip u Crvenki gde je 3. aprila 2016. godine u kanalu pronađeno telo Jelene Marjanović (33). Na tom mestu su podigli i spomen-ploču pevačici, želeći da pokažu koliko su je, navodno, voleli. Po svemu sudeći izgleda da je sve to bila samo farsa, jer je oko spomenika sve zaraslo u korov, a prema rečima meštana, jedini posetioci su - zmije!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Spomen ploča Jeleni Marjanović

Ne dolazi niko

- Idite od igrališta ka privatnim kućama, ali hodajte pored kanala, jer sa nasipa možete da promašite. Ništa se ne vidi od šiblja i rastinja, jer tamo odavno niko nije bio. Samo pazite kuda idete, da se ne izbodete na trnje ili nagazite na zmiju, tamo ih je sada puno - rekla nam je jedna žiteljka Crvenke na pitanje gde je ubijena pevačica.

Meštani: Otkada joj je majka umrla, niko to ne održava. Da ju je voleo, Zoran bi po izlasku iz zatvora prvo ovde došao

Suvo cveće, kandilo, mermerna ploča na kojoj se vide tragovi prašine i kiše govore da o spomeniku više niko ne vodi računa. Pored je i jedna prazna flaša i poluizgorele sveće, koje ko zna od kada stoje tu. Okolo je šiblje i rastinje koje polako "gura" ovaj spomenik. Pored postamenta nikao je bagrem. Da nije betona, verovatno bi već sve bilo prekriveno rastinjem. Po priči meštana, nekoliko meseci nisu primetili nikoga od porodice Marjanović.

- Nije da gledamo ko i kada dolazi, ali ovo je malo mesto i takve stvari se primete. Ranije su dolazili sa nekoliko automobila nasipom, da ih svi vide. Zoran je dolazio svake nedelje, plakao, sada mesecima nema nikoga. Otkada joj je majka umrla, niko to više ne održava. I Zoran je mogao po izlasku iz zatvora da odvoji pola sata i uredi malo oko spomenika. Da ju je voleo kao što je pričao, prvo bi ovde došao. Ne bi je on tako lako zaboravio - kaže naša sagovornica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelenin grob

I groblje pusto

I na groblju Zbeg, gde je sahranjena Jelena Marjanović, zatekli smo sličnu sliku. Plastično cveće, ostaci sveće ko zna kada zapaljene i ništa drugo. Nema svežeg cveća, niti tragova da je bilo ko posetio grob pevačice u skorije vreme. Srećom, pa radnici održavaju groblje, tako da nema rastinja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading